I made this widget at MyFlashFetish.com.

My Photo
Eyra Hamzah
Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia
:: Aku adalah gadis : :: Dilahirkan pada 29 Mei tahun 1985 :: :: Bongsu daripada 4 adik beradik :: ::Bachelor in Science Housing, Building and Planning..Major in Building Technology at USM,Penang :: :: Aku SYG diri aku..Aku syg Keluarga Aku..Aku SYG syg aku..Aku SYG kwn2 aku..::
View my complete profile

Monday, December 13, 2010

Blogging..blogging...



Setelah siap mskkn bubur utk rizq, bg dia mkn, mandi kn dia, cuci toilet, n seterusnya tdo kan dia..br la aku ada kesempatan utk update blog aku..hahaha...title post ari ni mcm mengeluh kn?? blogging...blogging...apsl la ak terpikir nk buat blog yg baru..



okey..2nd day dlm blogging ni..pergh..pyh gak kn..ak ingt buat blog ni senang..tp, agk la ssh..yela..tmbh2 lg org mcm ak ni..yg sememang tak pandai utk semua ni..tp, xth la npe ak nk gk try buat benda ni...dr satu templete ke satu templete..kekeke..ada je yg xkena..dh la mmg xth nk buat...tp xpe..at least ak belajar utk buat benda alah ni..hopefully blogging ni blh jd sebahagian dr aktiviti hidup ak..hahaha...kata "My Life is My Diary"..



Utk menampakkan blog ak cantik..sedap mata memandang..ak sendiri yg baca pun xbosan..ak search byk website..malu nk tny akak ak..kekeke..tp, xpe la..yg design skg pn ok dh kot..tp, klu korg rs xok bgth..ak pn br belajar je ni..design ni akn sentiasa bertukar-tukar..utk design blog ak ni..ak pilih hitam n putih...pokkadots..hahaha..ak pn xth nape ak blh decide pilih design ni..haish!mgkn dh penat sgt pilih kot..sakit buntut aku..duduk je kt depan tv ni...tdo pn lmbt hny kerana blog ni...tp, xngantuk lak kn? cb klu kena stdy tu..setgh jam dh tdo..kekeke..



Utk buat blog ni aku berteman kan lagu Di saat Aku Mencintaimu nyanyian Dadali..pergh..lagu ni sume angkara AjieTakdeMotor ...Cousin aku yg sememangnye close dgn aku..Thnx weh bg penangan lagu ni kt aku..kekeke...disbbkn lagu ni gak blog aku siap...hehe..sekurang-kurangnye blh buat aku kurg rindu pada si dia..huhu..walaupun sbnrnye aku rindu sgt...

haha..ni la cousin aku yg aku ckp close dgn aku tu..tp, yg ajietakmotor tu yg pki spec tu..yg sorg lg tu adik..cousin aku gk..


so, skg ni ak blh la buat benda lain lak..nk tgk bisnes ak..hehe..bisnes yg br mula..eh korg..klu senang tgk r bisnes ak ni..qaisyabalqiscollection.blogspot.com ak buat bisnes kecik2 je..ni pun ak partner ngn akak aku, Feaza Hamzah try2 la usha..mana th korg berminat..blh la dpt skit..hehe..:)

hehehe..ni akak aku..dia dgn ank dia..Muhammad Rizq Rayyan..
Sori erk kak..letak pic ni lak..


Oleh itu, aku pn nk la korg dgr lagu yg membuatkan aku blh siap blog aku ni...hope korg pn suka dgr lagu ni..

video

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu


agk-agk best tak lagu ni?hehehe..ada kena mengena dgn korg ke?ala...relax la..layan kan je...

bubbye..!

0 comments:

Post a Comment